Arrenquen els treballs per modificar la senyalització en diversos vials

L’objectiu és la millora del servei de transport públic urbà de Manresa.


imagen

Avui, dimecres 5 d’agost, han començat els treballs per modificar la senyalització de diversos vials amb l’objectiu de millorar el servei de transport públic urbà. Les actuacions que es porten a terme són:

 

  • Regulació de l’estacionament al carrer Sant Antoni Ma. Claret entre els carrers Indústria i Pare Clotet: se senyalitza horitzontalment l’estacionament a ambdós costats del vial i s’instal·la senyalització de prohibició d’estacionament excepte per a turismes.

 

  • Entre els carrers Sagrada Família i Viladordis es pinta de forma horitzontal i vertical un tram de carril exclusiu per a bus i taxi amb l’objectiu d’afavorir els transports públics i la resta del trànsit en hora punta. També se senyalitzen nous passos de vianants a la cruïlla dels carrers Gaudí amb Sagrada Família i es trasllada la zona de càrrega i descàrrega del xamfrà de Gaudí amb Viladordis.

 

  • Es canvia la senyalització horitzontal de separació de carrils de la carretera Pont de Vilomara, entre els carrers Sant Cristòfol i Valentí Masachs.

 

  • Es Modifica la senyalització horitzontal de separació de carrils i recol·locació dels elements reductors de velocitat de la carretera Pont de Vilomara entre els carres Sant Maurici i Roger de Flor.

 

Amb motiu d’aquests treballs es prohibeix estacionar en els àmbits d’actuació esmentats.

Documents relacionats

  • imagen