El Ple del mes de maig aprova el traspàs de la carretera de Santpedor perquè passi a ser titularitat de Manresa

També va decidir per unanimitat concedir la Medalla de la Ciutat al Mèrit Cívic a la Fundació Ampans pels seus 50 anys de trajectòria a favor de la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

El Ple municipal de l'Ajuntament de Manresa celebrat ahir va aprovar sense cap vot en contra  (CIU, CUP, PP i PxC)  i l'abstenció dels 7 regidors del PSC i ERC el conveni amb la Diputació que contempla una aportació econòmica d'1,6 milions d'euros que permetrà donar llum verd al projecte de millora de la urbanització del primer tram de la carretera de Santpedor i de la rotonda dela Bonavista.

 

Així mateix, el ple de va decidir per unanimitat concedir a Medalla de la Ciutat al Mèrit Cívic a la Fundació Ampans pels seus 50 anys de trajectòria a favor de la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual.


L'expedient administratiu elaborat conclou que en la Fundació Ampans concorren els mèrits que justifiquen aquest reconeixement a la "gran tasca social" portada a terme des del seu inici, ara fa 50 anys, per part d'un grup de pares i mares de la comarca del Bages preocupats per l'educació i la integració dels seus fills amb discapacitat intel·lectual.