Talls de trànsit a l'antiga carretera de Manresa a Abrera, a partir de dilluns

A causa dels treballs de millora del paviment, des de dilluns dia 24 i fins el dijous 27 es realitzaran talls puntuals de trànsit a la carretera C-1411b, entre el pont de Sant Francesc i el creuament amb la carretera C-55 als Comtals


L’Oficina Tècnica de Gestió d’Infraestructures de la Diputació de Barcelona ha comunicat que aquest dilluns 24 d’agost iniciarà els treballs de millora del paviment a la carretera C-1411b, en el tram comprès entre els punts quilomètrics pk 23 (creuament amb la carretera C-55 als Comtals) i el pk 26 (creuament amb la carretera C-37 al Pont de Sant Francesc).

 

És previst que aquests treballs durin 4 dies, de les 8 h a les 20 h, amb les següents afectacions:

 

·         Dilluns 24 d’agost, els treballs es faran al tram comprès entre els ponts de Sant Francesc i el de la Reforma. Es tallarà el trànsit en aquest tram i es desviarà pel Passeig del Riu.

 

·         Dimarts 25 d’agost, els treballs es faran entre l’estació de Rodalies de Catalunya (Renfe) i l’accés al Barri de la Guia. El trànsit es regularà en pas alternatiu amb personal d’obra.

 

·         Dimecres 26 i dijous 27 d’agost, els treballs es duran a terme en el tram entre el Pont Vell i l’enllaç amb la C-55. Estallarà al trànsit de vehicles el tram d’afectació de les obres, però es mantindrà el pas per els veïns.

 

Afectacions al servei de bus urbà

 

Amb motiu de les afectacions al trànsit de dilluns 24 d’agost, el servei Bus Manresa modificarà el recorregut de la L8 Perimetral – Estacions per tal de continuar pel Passeig del Riu i realitzar el canvi de sentit a la rotonda de Sant Marc, i recuperar el recorregut habitual. S’anul·la la parada Renfe i s’habilita la parada Passeig del Riu-Renfe.