Diumenge la Moscada Infantil estrena recorregut

La sortida es farà des de la plaça Major, a les 20.30 h, i passarà pel carrer Sant Miquel, carrer Sabateria, carrer Pedregar, plaça del Carme, carrer Cap del Rec i tornada a la plaça Major.

 

imagen

Aquest diumenge, 23 d’agost, segon dia de la Festa Major de Manresa, tindrà lloc la Moscada Infantil, un dels plats forts dels programa d’actes adreçat al públic més jove. La Moscada iniciarà les activitats a partir de les 19 h a la plaça Major.

 

Simulant la Mostra del Correfoc, la Moscada Infantil començarà fent una presentació, mitjançant la figura del Boc, dels balls i dels diferents elements de la imatgeria de Manresa propis de la secció infantil de Xàldiga.

 

Després, els més menuts tindran l’oportunitat de participar en un petit correfoc que començarà a les 20.30 h a la plaça Major i que enguany ha modificat el seu recorregut i passarà pels carrers Sant Miquel, Sabateria, i Pedregar, plaça del Carme, carrer Cap del Rec i plaça Major.

 

La pubilla i l’hereu

 

El mateix dia, a les 18.15 h, petits i grans podran gaudir de la Cercavila de Pubilles que resseguirà un itinerari pel centre històric de la ciutat (carrer Talamanca,  carrer Alfons XII, Plana de l’Om, carrers Nou i Guimerà, plaça de Crist Rei, passeig Pere III i  Muralla del Carme, per acabar a la plaça Sant Domènec) i comptarà amb la participació de gairebé un centenar de representants del pubillatge de la Catalunya Central i les comarques barcelonines.

 

Posteriorment, a la plaça Sant Domènec, es durà a terme l’acte de proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Manresa 2015. Hi participaran els Trabucaires del Casal Cultural de Dansaires Manresans i els Tabalers de Xàldiga Taller de Festes.

 

Novena als Sants Patrons

 

Per altra banda, la Col·legiata Basílica de Santa Maria de la Seu, acollirà una Novena als Sants Patrons: Maurici, Fruitós i Agnès, a les 19 h.

Documents relacionats

  • imagen