Afectacions de trànsit i d'estacionament aquest dissabte a causa de l'acte de Festa Major Muralla en Festa

Durant la tarda de dissabte, i fins al matí de diumenge, no es podrà circular ni aparcar als carrers Muralla del Carme i Muralla Sant Domènec, i als seus adjacents. El tall afectarà també al bus urbà i al interurbà

 

Amb motiu de la celebració de l’acte Muralla en Festa, de la Festa Major de Manresa, el proper dissabte 29 d’agost, a partir de les 16 h i fins a les 8 h de diumenge, es tallarà al trànsit de vehicles els carrers Muralla del Carme i Muralla de Sant Domènec.

 

  • Aquesta actuació afectarà el trànsit i l’aparcament de vehicles de la següent manera:

 Es tallarà al trànsit de vehicles aquests carrers:

-Muralla del Carme i Muralla Sant Domènec, entre la Carretera de Vic i la Carretera de Cardona.

-Carrer Guimerà entre els carrers Sant Joan Baptista La Salle i Muralla.

-Carrer Jaume I.

-Carrer Nou.

-Accés des del Passeig Pere III a la Muralla.

 

  • Els vehicles es desviaran de la següent manera:

 -Carretera de Vic – Muralla del Carme:

Els vehicles que circulin per la Carretera de Vic es desviaran en direcció a plaça Infants, on podran realitzar el canvi de sentit per retornar a la carretera de Vic en direcció a la sortida de la ciutat. Hi haurà accés als pàrquings públics Porxada, La Farolai Puigmercadal, així com a la zona blava de la carretera de Vic i la plaça Mil-centenari. 

 

-Muralla Sant Domènec – Carretera de Cardona:

Els vehicles que circulin per la carretera de Cardona en direcció centre ciutat es desviaran per la Muralla Sant Domènec en direcció a la plaça Valldaura. Hi haurà accés als pàrquings públics Sant Domènec i 4 Cantons.

 

-Els vehicles que circulin per la Muralla Sant Domènec en direcció al centre de la ciutat es desviaran per la Carretera de Cardona en direcció a la sortida ciutat. Hi haurà accés als pàrquings públics SAM i Catalònia.

 

  • Els usuaris de guals es veuran afectats de la següent manera:

 -Muralla del Carme: no es podran utilitzar els guals mentre durin els actes, de manera que hauran de sortir abans de les 16 h de dissabte dia 29, i accedir-hi a partir de les 4 h de diumenge, dia 30.

 

-Jaume I: no podran accedir vehicles als guals durant els actes però sí que en podran sortir en direcció a plaça Clavé. Podran accedir-hi a partir de les 4 h.

 

-Passeig Pere III (costat imparells) – carrer Predicadors: l’accés i sortida de vehicles als guals es realitzarà pel carrer Guimerà (Crist Rei).

 

-Canonge Mulet i Passeig Pere III (costat parells): es permetrà el pas per a l’accés als guals en el tancament de carrer Guimerà – St. Joan Baptista La Salle.

 

Afectacions del servei de bus urbà i interurbà

 

Per altra banda, el servei Bus Manresa de transport públic urbà és veurà afectat, a partir de les 16 h de dissabte dia 29, en les següents línies: L1 – L2 – L3 – L4 –L 5 – Bus Nocturn Festa Major i Llançadora a la Zona Esportiva El Congost.

 

Cal ressaltar especialment que la L8 Perimetral – Estacions NO es veu afectada pels canvis de trànsit.

 

Les modificacions dels serveis afectats pel tancament del trànsit es poden consultar a les parades del servei, a l’interior dels busos, al telèfon 93 875 71 50 i a la web www.manresabus.com.

 

També els serveis de Transport públic interurbà modificaran els seus recorreguts d’acord als talls de trànsit establerts:

 

-Línia Manresa – St. Joan de Vilatorrada: a la plaça Valldaura continuarà pels carrers Muralla Sant Domènec i Carretera de Cardona per recuperar el recorregut habitual en direcció a St. Joan de Vilatorrada.

·S’anul·la la parada Plaça Infants.

 

-Línia Manresa – barri del Xup: a la plaça Valldaura continuarà pels carrers Muralla Sant Domènec, Carretera de Cardona, Dos de Maig, plaça Mil·lenari, Passeig del Riu i Pont de Sant Francesc, per recuperar el recorregut habitual en direcció al barri del Xup.

·S’anul·en les parades plaça Infants i plaça Valldaura (en direcció al Xup).

·S’habiliten les parades Pompeu Fabra, Dos de Maig i Policia Local.