120 persones gaudeixen de la 5ena edició del Festapes al Carrer del Balç

L'objectiu d'aquesta activitat és la d'acostar el Carrer del Balç al públic jove així com promocionar i dinamitzar el Centre Històric de Manresa.


imagen

Més de 120 persones van gaudir de la 5ena edició del Festapes celebrada ahir divendres al Centre d’Interpretació Medieval del Carrer del Balç. La festa va iniciar-se puntualment a les vuit del vespre i va acabar-se als volts de mitja nit, quan marxaven els últims assistents.

Amb un degoteig constant, els diferents participants van anar arribant i degustant les diferents tapes que hi havia proposades. D’aquesta manera, es va aconseguir l’objectiu d’aproximar el Carrer del Balç a un públic jove, així com, el de promocionar i dinamitzar el Centre Històric de la ciutat tot difonent la cuina i els productes gastronòmics locals i comarcals. 

El Veigé, el Trasteret, el Restaurant Txus el Pou de la Gallina, La Masia, el CupCake, el Gusto Italiano i el restaurant Bohemia van ser els restauradors que, en aquesta ocasió, s’ocuparen de l’elaboració de les dotze tapes amb productes gastronòmics: Cornet de tàrtars de salmó amb crema d'all blanc, Gaspatxo de iogurt amb cogombre i caviar de tomàquet, Eclairs amb crema de salmó fumat i festuc, Enrollat de salsa roquefort i nous amb rúcula fresca, Hamburguesetes del Pou, Bloody Mary, Amanida cèsar de pollastre, Tortita de ceviche de llobarro, Lasanya de safrà amb verdures, Profiteroles amb crema de formatge, Brownie , Cookie de xocolata, pistatxo i sal del Himalaya. 

La procedència de les persones que hi van participar eren principalment de Manresa i comarca, però també van venir persones de Sabadell, Terrassa, Barcelona i una parella d’anglesos que feien turisme a Manresa. Les tapes més valorades pels assistents van ser : Cornet de tàrtars de salmó amb crema d'all blanc, les hamburguesetes del Pou i la Lasanya de safrà amb verdures. 

El grup Gebre van posar la música per acabar de fer una vetllada rodona. El guanyador del concurs de valoració de les Tapes va ser el Sr. Angel Camacho i podrà visitar el Celler Oller del Mas convidat pel Carrer del Balç. 

Després de 5 edicions, des de l’organització ja s’està preparat la propera que es realitzarà el dissabte 7 de juny de 2014, en el marc de les Festes del Barri Antic. 

Documents relacionats

  • imagen