Afectacions de trànsit a diversos carrers de Manresa a causa dels actes de la Festa Major

La celebració de la cercavila, el castell de focs i el correfoc farà que no es pugui aparcar ni circular a determinades hores el dissabte, diumenge i dilluns


La Policia Local de Manresa informa que amb motiu de la celebració de la cercavila, el castell de focs i el correfoc de la Festa Major de Manresa es duran a terme els canvis de circulació següents:

 

 

  • Dissabte, 29:

 

Cercavila:

           

A partir de les 17.30 h. i durant aproximadament 2 hores es tallaran els següents carrers: plaça Major, carrers Sant Miquel, Born i Nou, Passeig Pere III (costat descendent esquerre), i carrer Guimerà.

 

 

  • Diumenge, 30:

 

Castell de focs:

 

Es prohibirà l’estacionament de vehicles a les zones properes al Parc de l’Agulla ja que durant tota la jornada s’hi realitzaran diversos actes i activitats.

 

L’accés (a partir de les 17 h) i la sortida del Parc de l’Agulla (un cop acabat el castell de focs) serà de la manera següent:

 

-Es tallarà la circulació de vehicles la Carretera de Santpedor a l’alçada de Ca la Rodona.

 

-El vial d’accés a la rotonda del final del carrer de la Pau, a partir del carrer de Santa Joaquima, restarà de la manera següent:

 

· Ambdós carrils seran d’un sentit únic de circulació en direcció al Parc de l’Agulla, el de la dreta únicament per a vehicles, els quals en arribar a la rotonda es desviaran obligatòriament a la dreta, per tal d’incidir a la variant en sentit Guix-Barcelona.

 

· El carril de l’esquerra es reservarà per a vianants, restant per a ells tota la calçada un cop sobrepassada la rotonda i fins arribar al Parc de l’Agulla.

 

 

  • Dilluns, 31

           

Correfoc:

           

A partir de les 14 h., es prohibirà l’estacionament de vehicles als carrers següents: places Llissach i Creus, carrer de les Piques (des de la plaça Creus fins a la plaça de la Reforma, ambdós costats), carrer Alfons XII (des de la plaça de la Reforma fins al carrer Talamanca), carrers Talamanca i Sant Francesc (des de la placeta de davant de la fàbrica de licors), places Gispert i Pedregar, carrer Pedregar, plaça del Carme, carrer Cap del Rec i plaça Major.

           

Igualment, es tancaran els carrers següents: plaça dels Infants, carrer Puigterrà de Dalt, plaça Cots, carrer Hospital, plaça de l’Hospital, carrer de Sant Andreu, carrer Santa Llúcia (a l’alçada de la plaça Sant Ignasi), Plaça Immaculada, carrer Na Bastardes, plaça de la Reforma, carrer Pont de la Reforma.