Manresa reforça el bus nocturn gratuït per la Festa Major

Divendres i dissabte hi haurà un servei de transport públic urbà sense interrupció dia i nit. També hi haurà la llançadora que connecta la plaça Valldaura amb el Congost.


imagen

Amb el lema “Per la Festa Major, deixa el cotxe a casa ... i vine en bus!” l’Ajuntament de Manresa posarà en funcionament varies actuacions a través del servei Bus Manresa, amb l’objectiu que els manresans i manresanes puguin gaudir de la Festa Major desplaçant-se amb transport públic urbà.

 

Les actuacions previstes són les següents:

 

Servei gratuït de llançadora entre el centre ciutat i la Zona Esportiva del Congost

 

El divendres 28 i dissabte 29 d’agost, amb motiu del nou final de festa per al jovent que es realitzarà a la Zona Esportiva del Congost, el servei Bus Manresa oferirà un bus a partir de la 1 h i fins a les 6 h de la matinada que connectarà (d’anada i tornada) el centre ciutat amb la Zona Esportiva del Congost. Aquest servei serà gratuït i tindrà una freqüència de pas per parada de 20 minuts.

 

Les parades seran: plaça Valldaura, plaça Infants (divendres), plaça Sant Domènec (divendres) i Carretera de Cardona. Al Congost la parada es farà ala Carretera de Sant Joan. Cal destacar que les parades d’Infants i Sant Domènec queden anul·lades el dissabte per l’activitat “Muralla en Festa”.

 

L’accés de vianants a la zona esportiva del Congost pel Pont Nou esta tancat durant els dies de Festa Major per obres. Per accedir-hi cal fer-ho per la plaça Mil·lenari, direcció avinguda Pirelli. 

 

Servei de transport públic urbà sense interrupció dia i nit, divendres i dissabte

 

Com en les darreres edicions de la Festa Major, en aquesta edició també s’oferirà el servei de Bus Nocturn gratuït, que connectarà el centre de la ciutat amb la zones ponent, nord i llevant de la ciutat.

 

Enguany, com a novetat, el divendres i el dissabte la finalització del servei de Bus Nocturn coincidirà amb l’inici del servei regular de Bus Manresa. Així, la nit de divendres a dissabte finalitzarà a les 5.15 h, i la nit de dissabte a diumenge a les 7.15 h. D’aquesta manera, durant divendres i dissabte hi haurà un servei de transport públic urbà sense interrupció dia i nit.

 

El servei Bus Nocturn realitzarà el recorregut de les Línies 6 i 7 (excepte dissabte pel  tancament de la Murallaa causa de l’activitat “Muralla en Festa”) i s’iniciarà a les 22.15 h. El divendres finalitzarà a les 5.15 h; el dissabte, a les 7.15 h; i el diumenge i el dilluns, a les 4.15 h. La freqüència de pas per les parades serà de 30 minuts.

 

Reforç especial el diumenge 30 d’agost

 

El diumenge de Festa Major se celebra uns dels actes dela Festa Major que generen més mobilitat, com és el castell de focs al Parc de l’Agulla. Per això es reforçarà la Línia Festiu (L6 i L7) de Bus Manresa amb un segon bus en servei, de manera que aquesta línia tindrà una freqüència de pas per parada de 30 minuts. El servei de transport públic urbà realitzarà parada a l’Avinguda Els Dolors – Alcalde Prunés, i d’aquí el viatger podrà enllaçar amb l’itinerari habilitat per a vianants que porta al Parc de l’Agulla (tant d’anada com de tornada).

 

Adaptació dels servei Bus Manresa, Bus Nocturn i Llançadora amb motiu de l’acte “Muralla en Festa”

 

Com en les darreres edicions dela Festa Major, el dissabte 29 d’agost, amb motiu de l’activitat “Muralla en Festa” es tallarà la Muralla del Carme entre la Carretera de Vic i la Carretera de Cardona, de manera que els serveis Bus Manresa (L1, L2, L3 i L4), Bus Nocturn i Llançadora adaptaran els seus recorreguts i parades als canvis de trànsit establerts, mantenint l’aproximació del servei al centre de la ciutat.

 

Per a més informació d’horaris i parades dels serveis informats podeu consultar la web www.manresabus.com.

Documents relacionats

  • imagen