El Centre Històric de Manresa celebra avui i demà la 6ª Fira Estocs al Carrer

Una cinquantena d'establiments ofereixen avui i demà articles de final de temporada a bon preu.


imagen

Les botigues del Centre Històric de Manresa tornen a sortir al carrer avui i demà per celebrar la 6a Edició de la Fira “Estocs al Carrer”, en la que s’ofereixen productes de bona qualitat a preus d’oportunitat, per liquidar els estocs de la temporada.

 

Els carrers Born, Plana de l’Om, Nou, Urgell i Vilanova es converteixen en una gran botiga a l’aire lliure, en la qual els comerços treuen l’aparador al carrer amb els articles de final de temporada. Durant dos dies aquest sector del Centre Històric es converteix en un espai farcit de productes de moda, llar, etc. a preus molt interessants.

 

Aquest matí, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Àuria Caus, ha visitat la fira per copsar de primera mà l’activitat, conversant amb alguns dels botiguers que han tret la parada al carrer.

 

Participen d’aquesta acció comercial una cinquantena d’establiments, els quals aprofiten per buidar l’estoc de les botigues per fer lloc als articles de la nova temporada. La fira és una iniciativa de l’Associació de Comerciants Born-Plana de l’Om, l’Associació de Botiguers Carrer Nou i l’Associació de Comerciants Urgell; compta amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitatde Catalunya, i de l’Ajuntament de Manresa.

 

Aquest projecte es va iniciar l’any 2012; des d’aleshores, cada final de temporada de rebaixes (estiu i hivern), es celebra una nova edició de l’Estocs al Carrer.

Documents relacionats

  • imagen