L'aplicació ViuManresa permet conèixer a l'instant els actes de la Festa Major

L'app, que és gratuïta i ja funciona per a d'altres serveis de l’Ajuntament, respon a preguntes formulades pels usuaris


imagen

L’aplicació mòbil ViuManresa de l’Ajuntament de Manresa permet al ciutadà consultar a l’instant qualsevol aspecte relacionat amb els actes de la Festa Major, de manera similar a com es va fer l’any passat via WhatsApp.

 

A través de l’opció “L’Ajuntament respon” de ViuManresa, l’usuari pot introduir paraules claus que donen com a resultat respostes automàtiques a partir de consultes concretes. En el cas de la Festa Major, teclejant la paraula “correfoc” o “cercavila” es genera una resposta automàtica amb tota la informació sobre aquests actes. A més, dóna l’opció de consultar el web del programa d'actes de la festa. Les preguntes que no tinguin respostes automatitzades seran respostes manualment pels tècnics de l’OAC, a través d’una aplicació que tenen instal·lada en el propi ordinador.

 

“L’Ajuntament respon” també funciona amb la resta de serveis de l’Ajuntament, (teclejant "teatre", "exposició", "farmàcia de guàrdia", "agenda cap de setmana"...), ja que aprofita tota la estructura d’informació sobre entitats, equipaments i activitats econòmiques que ja hi ha a la web municipal i al portal de dades obertes. Això vol dir que quan s’actualitza la informació interna, està accessible per al personal que atén les consultes a l’OAC, al servei d’atenció telefònica del 010, a la web municipal o als dispositius mòbils.

 

L’app ViuManresa, que és totalment gratuïta, és accessible a tots els aparells amb sistema operatiu Android i Apple. Per a instal·lar-la només cal accedir a les respectives botigues:

 

Per a Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.manresa.manresainfo

 

Per a Apple:

https://itunes.apple.com/es/app/manresainfo/id965782625?l=ca&mt=8

 


Altres canals d'informació sobre la Festa Major

 

 

A més, també es pot obtenir informació sobre la Festa Majora través d’altres canals, que són els següents:

 

www.lafestamajor.cat

 

www.manresa.cat

 

www.facebook.com/FestaMajordeManresa

 

www.facebook.com/AjuntamentdeManresa

 

Twitter: @ FMManresa  | @ajmanresa

 

Alhora, els usuaris poden compartir els seus comentaris a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMManresa2015

 

 

Una app amb moltes altres funcionalitats

 

A banda d’aquest servei de consulta, l’aplicació ViuManresa ofereix altres funcionalitats, com la cerca als directoris d’equipaments, serveis, entitats, empreses, comerços; la recepció d’avisos de protecció civil, notícies de l’Ajuntament, ofertes de treball, publicació de notícies, terminis de tributs....

 

També es pot consultar l’agenda d’activitats, trucar directament a telèfons d’interès (010 o Policia Local), tenir accés directe a tràmits, gestions i d’altres webs municipals, i també pot incloure altres app d’interés, com la de pagament de la zona blava.

 

Les cerques d’equipaments, serveis, entitats, empreses i comerços permeten obtenir informació dels directoris publicats a la web de l’Ajuntament, organitzada per categories i amb enllaços a la localització, telèfon, web, correu electrònic i horari.

Documents relacionats

  • imagen