L'Ajuntament de Manresa signa un conveni per tal que el Club Natació Minorisa pugui utilitzar el Complex Esportiu de les Piscines Municipals

El document ha estat consensuat per l’Ajuntament de Manresa, el Club Natació Minorisa i Aigües de Manresa. Ha signat l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, acompanyat del regidor d’Esports, Jordi Serracanta; el president del Club Natació Minorisa, Lluís Làzaro; i Josep Alabern per part d’Aigües de Manresa. També les ha acompanyat, Susanna Miramunt, secretària del CN Minorisa.


imagen

L’Ajuntament de Manresa, el Club Natació Minorisa i Aigües de Manresa, com a entitat gestora del centre, han signat un conveni amb l’objectiu de cedir al Club Natació Minorisa els espais del Complex Esportiu de les Piscines Municipals necessaris per desenvolupar i fomentar l’esport aquàtic federat que l’entitat porta a terme.

 

El document l’han signat aquest matí l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, acompanyat del regidor d’Esports, Jordi Serracanta; Lluís Làzaro, president del Club Natació Minorisa; i Josep Alabern, director gerent d’Aigües de Manresa. També les ha acompanyat, Susanna Miramunt, secretària del CN Minorisa.

 

Aquest acord estableix i defineix que el CN Minorisa podrà fer servir els espais de la làmina d’aigua, de graderia, vestidors i magatzems, de gimnàs i centre de fitness i també les oficines i espais publicitaris. El club també podrà dur la iniciativa d’organitzar competicions esportives i fomentar la formació per captar nous esportistes.

 

Es reconeix al CN Minorisa com un club modern i un referent en l’àmbit de l’esport aquàtic per la seva qualitat tècnica i la seva tasca en la formació de futurs esportistes.

 

Així, amb aquesta acció l’Ajuntament de Manresa vol establir un marc de cooperació entre les entitats intervinents (Aigües de Manresa i CN Minorrisa) per tal de promocionar i impulsar les diferents modalitats esportives aquàtiques de competició que es practiquen al complex esportiu de les Piscines Municipals, la natació, el waterpolo, la natació sincronitzada i el triatló.

Documents relacionats

  • imagen