Demà comencen el treballs a la xarxa de clavegueram al carrer Joc de la Pilota

Els treballs, que tenen una durada prevista de quatre dies, comportaran talls de trànsit a la plaça dels Drets,  carrer Joc de la Pilota i carrer Sant Andreu.


L’Ajuntament de Manresa inicia demà, dijous 3 de setembre, els treballs de connexió de la xarxa de clavegueram que s’inclouen dins el projecte de millora i ampliació de la urbanització del carrer Joc de la Pilota. L’actuació, que té una durada prevista de quatre dies, hi comportarà diverses incidències de trànsit que seran les següents:

 

 • Es tallarà al trànsit de vehicles la plaça dels Drets, el carrer Joc de la Pilota i el carrer de Sant Andreu.
 • S’invertirà el sentit de circulació dels carrers del Carme i Cap del Rec, per tal que els vehicles que circulin per la plaça Infants accedeixin a plaça del Milcentenari i plaça Major.
   
 • Els vehicles accediran al carrer de Sobrerroca des del Passatge dels Amics (invertit de sentit) i en sortiran en direcció a la plaça Major.
   
 • Els vehicles que circulin pel carrer de l’Hospital es desviaran a la plaça Hospital en direcció al carrer Remei de Dalt.
   
 • Es permetrà l’accés als guals sempre que l’estat de les obres ho permeti.

 

Amb motiu d’aquests treballs, les àrees de recollida de residus situades al carrer Joc dela Pilotaes traslladaran ala Plaçadels Drets (a la zona càrrega i descàrrega).