El Joc de les Caplletres de la Biblioteca de l'Ateneu Les Bases atrau 143 nens

El regidor de Cultura, Joan Calmet, ha participat en el lliurament dels premis als infants que han completat l'àlbum de les Caplletres, i en el sorteig dels premis als lectors participants



imagen

Un total de 143 infants han guanyat enguany en el Joc de les Caplletres, que organitza durant l’estiu les Biblioteques de Manresa (Casino i Ateneu Les Bases) adreçat a nens i adolescents fins els 13 anys. Ahir dijous es va celebrar la festa del final del joc, en la que hi ha participat el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

 

El Joc de les Caplletres consisteix en emplenar un àlbum amb la caplletra de l’autor del llibre que han agafat i llegit els nens en préstec durant els mesos d’estiu. El repte rau en completar l’àlbum abans de principi de setembre. L’àlbum se’ls hi lliura als infants a la biblioteca, i hi figuren moltes de les lletres de l’alfabet.

 

Cada vegada que els infants lectors retornava el llibre que han llegit a les biblioteques se li segellava l’àlbum, per deixar constància de la caplletra que ha aconseguit.

 

Els guanyadors han llegit 20 llibres durant l’estiu

 

Enguany, han estat 143 infants els que han completat l’àlbum, la qual cosa vol dir que cadascun d’ells ha llegit com a mínim 20 llibres durant les vacances. Han estat molts altres infants els que han intentat completar-lo.

 

Dels infants que han completat l’àlbum, 56 tenen menys de 6 anys; 62 tenen entre 7 i 10 anys; i 25 tenen entre 11 i 13 anys.

 

Ahir, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, va estar present a la Biblioteca Ateneu Les Bases per fer el lliurament dels premis als nens que han completat l’àlbum, i també en el sorteig que es va fer de 6 lots de llibres entre tots els que han participat en el joc.

 

El Joc de les Caplletres és una activitat d’èxit que creix en nombre de participants des de l’any 2009, quan va començar. Aquest és el nombre de participants des d'aleshores:

 

  • Any 2009: 73 participants.
  • Any 2010: 92 participants.
  • Any 2011: 107 participants.
  • Any 2012: 130 participants.
  • Any 2013: 144 participants.
  • Any 2014: 136 participants.
  • Any 2015: 143 participants.

Documents relacionats

  • imagen