Ja està oberta la inscripció dels cursos de català per a adults del Centre de Normalització Lingüística Montserrat

Si no es té cap certificat acreditatiu en llegua catalana, abans del dia 15 hi ha temps per trucar i reservar plaça per fer una prova de nivell. La inscripció general als cursos comença a partir del dia 14


imagen

El Centre de Normalització Ligüística Montserrat està a punt d’obrir el període d’inscripció als cursos de català per a adults d’enguany. Tothom qui vulgui fer un curs i que no tingui cap certificat acreditatiu en llengua catalana ha de fer una prova de nivell. Cal trucar abans del 15 de setembre per demanar hora.

 

La inscripció general als cursos dels nivells inicial i bàsic 1 és a partir del dia 16 de setembre; del bàsic 2, bàsic 3 i elementals a partir del dia 17 de setembre; del nivell superior (C2) a partir del dia 14 de setembre; i dels nivells intermedis i de suficiència a partir del 18 de setembre.

 

L’objectiu dels cursos és oferir solucions formatives adequades per ampliar el coneixement oral i escrit de la llengua o incentivar-ne l’ús, ja sigui en l’àmbit social, personal o professional. Per practicar la llengua fora de l’aula, s’organitzen activitats complementàries de llengua i cultura.

 

Els cursos es corresponen amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) i, un cop superats, permeten obtenir el certificat oficial.

 

Per a sectors professionals, el Centre de Normalització imparteix cursos específics i càpsules formatives d’aspectes concrets per millorar l’expressió oral i escrita. 

 

S’han programat cursos presencials i cursos en línia semipresencials. Enguany, el curs s’inicia amb el taller de redacció de documents “Escriure per comunicar. Estratègies bàsiques de comunicació”.

 

El preu dels cursos varia segons el nivell i, en la majoria, hi ha entre un 70% i un 50% de reducció de la matrícula per a persones en situació d’atur, pensionistes o jubilades, entre d’altres.

 

Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 872 17 07, o adreçar-se a manresa@cpnl.cat, al Servei Local de Català de Manresa –carrer de Jaume I, 8, 2n– o visitar el web del CNL (www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/)

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) és una institució pública dedicada a la formació i al foment de l’ús de la llengua catalana en tots els contextos de la societat catalana i a facilitar la cohesió social mitjançant l’ús de la llengua.

 

El CPNL, integrat per la Generalitat de Catalunya i per diversos ens locals, compta amb 22 centres de normalització lingüística en 146 punts de servei a tot el territori català.

Documents relacionats

  • imagen