Comunicat conjunt dels grups municipals de l'Ajuntament de Manresa

Davant del judici penal previst per a aquest dimecres al Jutjat Penal número 3 de Manresa contra quatre persones, pertanyents a dues famílies, que viuen en un bloc ocupat l’abril de 2014, els grups municipals de l’Ajuntament de Manresa presents a la Comissió informativa de Presidència celebrada avui (CiU, ERC, CUP, PSC i DM)  manifestem que:

 

-Després d’un temps de  negociacions amb l’Agència Catalana de l’Habitatge, aquesta acorda amb la SAREB cedir les vivendes a habitatge social.

 

-L’Agència Catalana de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya ja disposa de la documentació per regularitzar la situació de les famílies que viuen a l’immoble, amb la qual cosa la situació es troba en vies d’una solució definitiva.

 

-La mateixa SAREB s’ha retirat com a acusació particular en el cas i, malgrat això, la fiscalia manté la denúncia contra aquestes quatre persones.

 

Per tot plegat, els grups municipals sol·licitem a totes les instàncies de l’administració de justícia l’arxivament del cas i la retirada dels càrrecs contra les persones denunciades.

  

Manresa, 8 de setembre de 2015