Ja hi ha guanyadors del concurs de selfies de la Festa Major de Manresa

Dos selfies, un del Correfoc i un de la Mostra del Correfoc, aconsegueixen el primer i segon premi d’aquesta primera edició del concurs.

 

imagen

La primera edició del I Concurs de selfies de la Festa Major de Manresa 2015 ja té els dos guanyadors que han estat escollits entre un total de 38 fotografies. El guanyador del primer premi ha estat l’usuari ferry5 amb un selfie del Correfoc des d’un balcó de la plaça Major i el segon premi ha estat l’usuari ffranch83 amb un selfie fet al mig de la mostra del Correfoc amb el drac de coll llarg.

 

L’obra guanyadora té com a premi dues entrades per anar el mes de d’octubre al Teatre Victòria a veure l’espectacle “Mar i Cel” de Dagoll-Dagom. El segon premi són dues entrades per veure l’espectacle “El Petit Príncep” els dies 3 i 4 d’octubre al Teatre Kursaal.

 

El jurat del concurs ha estat  format per membres de l’Associació Manresa de Festa i han volgut premiar les fotografies més originals que captin els moments i les sensacions dels actes de la Festa Major, intentant fugir de les imatges més típiques i cercant moments diferents i més creatius.

 

 

Documents relacionats

  • imagen