L'Ajuntament i la Generalitat acorden l'ampliació del servei de bus entre Manresa i la UAB a Bellaterra

A partir del proper dilluns, 14 de setembre, es passa de dos serveis a cinc serveis diaris, una millora substancial que pretén millorar la cobertura i fomentar la utilització del  transport públic.

Amb l’objectiu de millorar l’oferta de transport dels estudiants que es desplacen fins a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a Bellaterra, l’Ajuntament de Manresa i el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya han acordat una ampliació dels horaris del servei i, per tant, del nombre d’expedicions diàries, que s’iniciarà a partir del proper dilluns, 14 de setembre.

 

Actualment hi ha dues expedicions diàries, una d’anada al matí que surt de Manresa a les 6:50 h. i una de tornada al migdia que surt de la UABa Bellaterra a les 14:30 h.

 

A partir d’aquest proper dilluns, dia 14 de setembre, es posaran en servei tres expedicions més que s’afegeixen al servei actual: una al matí, que sortirà de Manresa a les 7:20 h, i dues més que donaran servei als estudiants de la tarda, amb sortida de Manresa a les 13:35 h i tornada de Bellaterra a les 19 h. A Manresa, tots els autobusos tenen parada tant a la plaça Valldaura com a l’estació d’autobusos.

 

La voluntat d’ambdues administracions és que aquesta millora doni resposta a les necessitats dels estudiants universitaris de Manresa i comarca que es traslladen a Bellaterra, i fomenti la utilització del transport públic. L’ampliació de serveis es realitzarà com a prova pilot al llarg d’aquest curs escolar 2015-2016 i es confia que sigui adient a les necessitats de desplaçament dels estudiants de forma  que el servei sigui àmpliament utilitzat i que es consolidi de cara als propers cursos.