Manresana d'Equipaments Escènics aprova el pagament d'impostos a l'Agència Tributària Catalana

La junta general de la societat municipal accepta la proposta de sobirania fiscal que dóna compliment a un acord del Ple municipal d’octubre de 2014.

imagen

La junta general extraordinària de Manresana d’Equipaments Escènics SL (MEES), societat municipal que gestiona equipaments com el Teatre Kursaal i el Teatre Conservatori, va aprovar ahir al vespre una proposta relativa a la sobirania fiscal, que preveu que a partir d’ara es realitzaran els ingressos de les liquidacions tributàries a l’Agència Tributària de Catalunya.

 

L’acord d’ahir, votat favorablement pels grups municipals de CiU, ERC i CUP, amb els vots en contra de PSC i C’S, i l’abstenció de DM, dóna compliment a la proposició aprovada al ple municipal del 16 d’octubre de 2014, que instava l’inici dels tràmits necessaris amb la hisenda catalana per tal de fer-hi efectiu l’ingrés dels impostos, tot deixant de fer-ho a l’Agència espanyola.

 

MEES és la primera societat municipal que comença a pagar els impostos a la hisenda catalana, i és previst que posteriorment ho facin també les altres societats municipals, en compliment del mandat del Ple d’octubre de 2014.

 

D’altra banda, la Junta General també va aprovar el cessament dels anteriors membres del Consell d’administració de la societat i el nomenament dels nous, representants dels grups municipals a l’Ajuntament de Manresa, que exerciran el càrrec fins a la propera renovació de la corporació.

Documents relacionats

  • imagen