Últims dies per participar en el concurs de fotografia Viatgers Manresans

El proper divendres, dia 25, s’acaba el termini per lliurar les fotos en paper i per pujar les imatges d’Instagram

imagen

Fins divendres, dia 25, ales 20 h, hi ha temps per concursar en el certamen de fotografia Viatgers Manresans, en el que es pot participar amb imatges captades durant les viatges, les sortides i les activitats de lleure que es realitzen durant l’estiu.

 

El concurs té tres categories: la d'adults, que celebra la desena edició; la categoria infantil, per a infants, de 6 a12 anys; i la categoria de dispositius mòbils, que es fa a través de l’aplicació Instagram (hashtag #viatgers2015), adreçada a participants de totes les edats.

 

Amb aquest concurs, l’Ajuntament de Manresa vol incentivar que els fotògrafs amateurs presentin les seves fotografies d'estiu i de viatges, i promoure aquelles fotografies de nivell més tècnic, artístic i creatiu. En el cas dels més menuts es vol incentivar l’afició per la fotografia per tal de posar en pràctica l’observació darrera una càmera dels indrets visitats amb la família o plasmar les activitats de lleure.

 

En els següents enllaços es poden trobar les bases i condicions per participar al concurs i els premis de cada categoria: 

 

 

 

 

Exposicions de les obres presentades a concurs:

 

Les obres presentades al concurs de la categoria d’adults es podran veure al Centre Cívic Selves i Carner del dimarts 29 de setembre al 30 d’octubre (tardes de dilluns a divendres de 16 a 21 h). Les de categoria infantil, s’exposaran al Casal de les Escodines entre l’1 i el 30 d’octubre (matins de 9 a 14 h i tardes de 16 a 21 h).

 

Aquest concurs compta amb la col·laboració de Viatges Concord, Món Sant Benet, Viatges Masanés, Juanola Photomaton, Viatges Martí, Kursaal, Franquesa, Villaplana Estudi fotogràfic, Abacus, Copèrnic, i Ergosum.

Documents relacionats

  • imagen