Demà dimarts es lliuren els premis als guanyadors del concurs fotogràfic Viatgers Manresans

L'exposició de les fotografies participants en la categoria adults es podrà veure a partir de demà al centre cívic Selves i Carner, mentre que les de la categoria infantil, al Casal de les Escodines a partir de dijous, dia 1. 


imagen

L’acte de  lliurament dels premis de les categories adults i d’Instagram del Concurs Viatgers Manresans es farà demà dimarts, dia 29, al centre cívic Selves i Carner, a partir de les 19.30 h. El concurs convoca els fotògrafs amateurs amb imatges preses durant les seves vacances, visites o les activitats d’estiu, i contempla tres categories: adults, infantil i Instagram.

 

El lliurament dels premis de la categoria infantil es farà el dijous, dia 1 d’octubre, al Casal de les Escodines, a partir de les 18 h.

 

A l’edició 2015 del concurs s’hi han presentat 14 participants de la categoria adults, amb 31 fotografies de viatges; 52 fotografies via Instagram, per a concursants sense límit d’edat; i hi han hagut 3 participants i 6 fotografies de la categoria infantil (de 6 a 12 anys).

 

Demà, després del lliurament dels premis, a les 20 h s’inaugurarà l’exposició de les fotos de la categoria adults i, en acabar, la viatgera amateur Mònica Gordillo  protagonitzarà la primera Vesprada temàtica, que du el  títol de “Descobrint el país dels somriures: Tailàndia”.

 

L’exposició de les fotografies al centre cívic Selves i Carner (c/ Bernat Oller 14-16) es podrà visitar fins el dia 30 d’octubre, de dilluns a divendres de 16 a 21 h.

 

Els premis del concurs infantil es lliuren el dijous

 

El lliurament dels premis de la categoria infantil del concurs es farà el dijous, 1 d’octubre, a les 18 h, al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50). També es farà una exposició amb les imatges que hi han concursat.

 

La Vesprada temàtica d’aquest dia, organitzada per FotoArt Manresa, porta com a títol “Menorca amb encant”, i anirà a càrrec de la viatgera amateur Imma Ambrós. Començarà a les 21.30 h.

 

El cicle Viatgers Manresans, que consta del concurs de fotografies, les exposicions i les Vesprades temàtiques,  és organitzat per l’Ajuntament de Manresa amb el Casal de les Escodines, el Centre Cívic Selves i Carner, i Foto Art Manresa. Les entitats col·laboradores són: Viatges Martí, Franquesa, Viatges Concord, Villaplana Estudi Fotogràfic, Abacus, Viatges Massanés, Copérnic, Juanola Photomaton, Ergosum, Món Sant Benet,  Kursaal, Llibreria Parcir i Biblioteca El Casino.

Documents relacionats

  • imagen