L'Ajuntament de Manresa i Foto Art lliuren els premis del concurs de fotografia Viatgers Manresans

El primer premi de la categoria adult ha estat per a Pep Moyano; el de la categoria d’Instagram, per a Txell Fusté; i el de la infantil, per a Roger Blanco


imagen

L’Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa han lliurat els premis del concurs Viatgers Manresans d’enguany, que incloïa tres categories: adult, infantil i imatges d’Instagram. El guanyador de la categoria per a adults ha estat Pep Moyano, per la fotografia titulada “El Namib”; el segon premi ha estat per a Josep Ramírez, per la fotografia “Laos”. El premi de les fotos enviades mitjançant Instagram ha estat per a Txell Fusté per la fotografia “Pacients, observant i amb un desig comú de llibertat”, que va ser la que va obtenir un nombre més alt de “m’agrada” en l’etiqueta d’Instagram #viatgers2015. Els premis consisteixen en viatges, material de fotografia i de viatges, i material escolar.

 

Els guardonats van recollir els seus premis en un acte que es va celebrar al Centre Cívic Selves i Carner. Tot seguit, unes vint-i cinc persones van assistir a la vesprada temàtica totulada “Descobrint el país dels somriures: Tailàndia”, que va anar a càrrec de la viatgera amateur Mònica Gordillo.

 

L'exposició de les fotografies que han participat en la categoria adults es podrà visitar al centre Cívic Selves i Carner (c/ Bernat Oller 14-16) fins el dia 30 d’octubre, de dilluns a divendres de 16 a 21 h.

 

Pel que fa a la categoria infantil (de 6 a 12 anys) el guanyador del primer premi ha estat Roger Blanco amb la fotografia titulada “Caminant pel pas del Coro”. El segon premi se l’ha endut Cèlia Castilla per la foto "T'estimo estiu". Els nens van recollir ahir els seus premis al Casal de les Escodines. La nit temàtica, que es va fer al vespre al mateix Casal de les Escodines, va anar sobre el tema “Menorca amb encant”, i va anar a càrrec de la viatgera amateur Imma Ambrós 

 

La mostra de les fotografies dels Petits Viatgers Manresans es podrà visitar al Casal de les Escodines  (C/ St. Bartomeu, 50) fins el 30 d’octubre, de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i de 16 a 21 h. Els dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

 

Els premis del concurs han estat patrocinats per per Viatges Martí, Franquesa, Viatges Concord, Villaplana Estudi Fotogràfic, Abacus, Viatges Massanés, Copérnic, Juanola Photomaton, Ergosum, Món Sant Benet i Kursaal. En el cicle de xerrades Viatgers Manresans 2015 hi han col·laborat Llibres Parcir i Biblioteca El Casino.

Documents relacionats

  • imagen