Manresa acull demà una jornada informativa sobre la nova Llei de Cooperatives

Tindrà lloc a les instal·lacions del CEDEM al Palau Firal de Manresa, a partir de les 10 del matí. La sessió està adreçada a gestors i assessors tant públics com privats que donin suport a la creació i gestió d'empreses, cooperatives i cooperativistes i persones emprenedores. 


imagen

El Palau Firal de Manresa acull demà una jornada matinal per donar a conèixer la Nova Llei de Cooperatives, una sessió que està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Manresa, Aracoop i els Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

 

La jornada, que s’iniciarà a les 10 del matí, té l’objectiu d’informar sobre el nou marc jurídic, els marges d’autoregulació i les peculiaritats de la forma jurídica cooperativa i les possibilitats que ofereix la nova Llei de Cooperatives. La sessió pretén aprofundir també en la cooperativa de serveis com a forma empresarial “d’unió de negocis” així com els nous productes de suport a l’economia social i cooperativa.

 

La matinal està adreçada a gestors i assessors tant públics com privats que donin suport a la creació i gestió d’empreses, a cooperatives i cooperativistes i empreses emprenedores.

 

 

Programa de la sessió

 

10.00h-10.15h Presentació i benvinguda: a càrrec d’Àuria Caus, regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Manresa i Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central.

 

10.15h-11.15h La nova Llei de Cooperatives, a càrrec d’Antònia López, cap del Servei de Registre de Cooperatives i Societats Laborals de la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació.

11.15h-11.45h Productes de suport a l’Economia Social i Cooperativa, a càrrec de Francesc González, cap del Servei de Foment de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació.

 

11.45h-12.00h Debat, precs i preguntes.

 

12.00h-12.30h Cloenda i conclusions: a càrrec de Xavier López, Director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

 

Conducció de la sessió: Roser Hernàndez, Subdirectora general d’Economia Social i Cooperatives

 

Lloc: CEDEM. Palau Firal. Polígon Industrial Els Dolors. C/ Castelladral,5-7. Manresa.

 

Inscripcions a través d’aquest enllaç: http://goo.gl/forms/SZwEfeLSJN o al telèfon 938782470 (Anna Gasulla)

Documents relacionats

  • imagen