Comença la Fira Mediterrània omplint d'activitat cultural Manresa

Avui comença la programació artística de la 18a Fira Mediterrània, que fa de Manresa el centre cultural del país amb l’actuació de més de 100 companyies fins el diumenge que ve

 

imagen

La 18a Fira Mediterrània de Manresa engega avui la programació artística transformant la ciutat en escenari de teatre, circ, dansa, cultura popular i d’arrel, i música, a més d’acollir mercats, propostes gastronòmiques i jornades professionals.

 

A la Fira hi actuaran més de 100 companyies, es faran 35 estrenes i el públic podrà participar en prop de 300 activitats. Xifres que converteixen Manresa en l’epicentre de cultural del país fins el diumenge que ve.

 

Avui tindrà lloc el primer dels tres pregons amb els què la Fira ha transformat el seu habitual projecte d’artista convidat. Amb l'espectacle "Pregons", tres figures de la creativitat catalana oferiran tres micro actuacions en diferents moments de la Fira. Avui, el periodista i escriptor Màrius Serra serà l’encarregat d’oferir-ne el primer: “Pregó poliglot sota el paraigües d’una única llengua” es podrà veure avui, a les 21 h, al Teatre Kursaal abans de l’espectacle inaugural “In Somni”, de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, la Kulbik Dance Company, i el DJ Code.

 

Els dos altres pregoners són el músic i director d’escena Xavier Albertí (demà divendres, a ca La Buresa, a les 20 h i a les 21 h) i la cuinera Carme Ruscalleda, que es podrà veure a la Plaça Major de Manresa el diumenge a les 18.15h.

Documents relacionats

  • imagen