L'Ajuntament de Manresa signa convenis de col·laboració amb els polígons Pont Nou, Els Trullols i Bufalvent

Els acords tenen l’objectiu de continuar la promoció de les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígons així com la seva promoció.


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i els presidents de les associacions d’empresaris i propietaris dels polígons industrials Pont Nou, Els Trullols i  Bufalvent; Sebastià Catllà, Xavier Padró i Joan Llansó, van signar ahir dimecres uns convenis de col·laboració pels quals l'Ajuntament de Manresa aportarà 2.500 euros a cadascuna de les entitats Pont Nou i Trullols i 7.500 euros a Bufalvent amb l'objectiu de contribuir a la promoció i millora d'aquests quatre polígons d’activitat econòmica. L’acte de signatura del conveni va comptar també amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Àuria Caus. 

L’Ajuntament de Manresa i els tres polígons d'activitat econòmica manifesten a través del conveni signat la necessitat d’assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis del polígon, la seva promoció i la cooperació entre les empreses que hi són ubicades. 


Segons els convenis, l'Ajuntament es compromet a mantenir el cens complert i exhaustiu dels polígons, que inclou la informació bàsica de les parcel·les i de les activitats econòmiques que hi són localitzades; el manteniment i difusió del web específic sobre el sòl i polígons d’activitat econòmica del municipi (www.manresapoligons.cat); accions de promoció de les associacions consistents en actualitzar i promoure estratègies i actuacions concretes per a la seva millora; i la cessió de les instal·lacions del CEDEM per a la celebració de reunions i activitats socials. 


Per la seva part, de forma global, els polígons treballaran en la elaboració i manteniment de la base de dades del polígon, informant als seus associats dels treballs que es portin a terme, i sol·licitant la col·laboració de les empreses del polígon. 

 

En el cas del polígon Pont Nou, aquest es compromet també a fer accions de promoció de l’associació, actualització de la web, l’estudi d’una impressió d’un plànol i nadala electrònica. El polígon de Bufalvent també es compromet a fer accions amb motiu de la commemoració del 25è aniversari de l’Associació.  El polígon Els Trullols executarà accions de promoció diverses i de gestió dels associats.

 

 

Documents relacionats

  • imagen