El servei municipal d'intermediació veïnal i comunitari "Enllaç" s'apropa als barris

El programa d’Acollida de l’Ajuntament de Manresa té una marxa un cicle de xerrades als barris de la ciutat per tal d’informar del treball que desenvolupa per millorar la  convivència, sobretot en l’àmbit domèstic i de relacions entre els veïns. 


imagen

El servei municipal d’intermediació veïnal i comunitària Enllaç, depenent del Programa d’Acollida de l’Ajuntament de Manresa, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha reunit aquesta setmana amb una quarantena de veïns i veïnes del barri de la Balconada–algunes de les quals eren persones que ocupen càrrecs de les comunitats de veïns-  per oferir una xerrada informativa sobre el treball que desenvolupa a favor de la convivència veïnal.
 

La xerrada s’inclou dins un cicle informatiu que ja es va fer al barri Pare Ignasi Puig-El Xup, el desembre passat, i que seguirà ala Font dels Capellans el proper dia 21 d’octubre, a les 19 h a al Sala Polivalent, i al barri de Cal Gravat, en una data encara per confirmar.
 

Aquesta activitat, acordada amb l’Associació de veïns, el Pla de desenvolupament comunitari, que gestiona l’Arada, i la pròpia Diputació de Barcelona, pretén apropar la tasca preventiva i proactiva, que es duu a terme des del servei d’intermediació municipal al conjunt de la ciutat, per tal de facilitar una millor convivència sobretot en l’àmbit domèstic i de relacions entre veïns, però també referent a usos d’espais públics (places, solars, etc) que puguin afectar a la mateixa.
 

Una segona ronda de xerrades, que es portaran a terme els propers mesos, aproparà informació i resoldrà dubtes que hi pugui haver sobre  la organització veïnal d’escales, el seu funcionament i situacions diverses que han de gestionar quotidianament. Aquestes xerrades informatives i de suport es portaran a terme als barris de Pare Ignasi Puig-El Xup, Balconada ila Font, i que també comptaran amb suport de la Diputació de Barcelona .

 

 

Documents relacionats

  • imagen