L'exposició col·lectiva "L'Art i l'Aigua" obre portes a la Casa Lluvià

L’acte inaugural , que va tenir lloc ahir a la tarda, va comptar amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i de diverses personalitats del món artístic i cultural.


imagen

Ahir, dimarts a la tarda, va tenir lloc la inauguració de la mostra col·lectiva d’artistes de la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya Central “L’Art i l’Aigua” a la Sala d’actes de la Casa Lluvià (c. Arquitecte Oms, 5). La mostra s’emmarca dins del projecte global educatiu AMiC (Art, Mestres i Creació) que té com objectiu apropar l’art a les escoles.

 

L’acte inaugural va començar a les 7 de la tarda quan la coordinadora del Centre Cultural el Casino i conductora del certamen, Maria Camp, va donar la benvinguda als assistents.

 

Després va intervenir Roser Oduber, presidenta de la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya Central i coordinadora del projecte AMiC que, posteriorment, va cedir la paraula a Josep Morral que va parlar en representació dels artistes que signen les obres exposades. Tot seguit, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va cloure el certamen.

 

Per acabar, el grup va fer un recorregut per l’exposició i van poder apreciar les obres signades pels artistes: Marina Bardelet, Joan Closes, Josep Morral i Jordi Preñanosa.

 

La mostra, que es podrà visitar fins el 16 de novembre, dóna el tret de sortida de l’edició d’enguany del projecte AMiC que, organitzat per la Taula d’Arts Visuals, amb el suport de l’Ajuntament, es du a terme a les escoles amb la finalitat que aquestes esdevinguin espais de trobada per tal que mestres i alumnes puguin assajar amb diferents disciplines artístiques. També vol ser un estímul per tal de treballar diferents àrees del currículum a partir del llenguatge audiovisual contemporani.

Documents relacionats

  • imagen