La Universitat Emprèn celebra la jornada final per donar a conèixer els projectes guanyadors

L’acte, obert al públic, se celebrarà el proper dijous, 29 d’octubre, a partir de les 17.30 h a les noves instal·lacions de la FUB2. 


imagen

El Programa Universitat Emprèn tanca la seva sisena edició aquest dijous 29 d’octubre amb la presentació dels projectes i l’entrega de premis en un acte obert al públic. La jornada, que començarà a les 17.30 h, tindrà lloc a la sala d’actes de les noves instal·lacions de la FUB2, situades a l’antic edifici del CTM (Bases de Manresa, núm. 1) i que s’han inaugurat aquest mateix any.

 

La U-Emprèn, impulsada per l’Ajuntament de Manresa (a través del centre de desenvolupament Empresarial, CEDEM) amb la col·laboració de la Fundació Universitària del Bages (FUB), l’Escola Politècnica de Manresa (EPSEM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha basat un any més els seus pilars en el foment de la cultura emprenedora entre els alumnes universitaris.

 

En l’edició d’ enguany s’han rebut projectes empresarials de diferents àmbits, des de la restauració fins al món de la cosmètica, passant per l’esport, les aplicacions mòbils, el comerç a Internet, l’àmbit rural i l’atenció mèdica. Fins a un total de 7 projectes empresarials s’han presentat a la jornada final, tots ells mitjançant la via lliure (format on els alumnes desenvolupen una idea pròpia).

 

La jornada s’iniciarà amb la benvinguda del regidor d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet, i del cap d’estudis d’empresa de la FUB, Jordi Conca. Posteriorment, l’emprenedora Clara Puigventós, directora general d’Encís Cooperativa, farà una xerrada d’emprenedoria. Tot seguit, la jornada tindrà el seu moment àlgid amb la presentació dels projectes empresarials davant del jurat.

 

Per acabar, tindrà lloc el veredicte final i l’entrega de premis als projectes guanyadors a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Manresa, Àuria Caus.

 

Una vegada més, des de l’Ajuntament de Manresa s’han mantingut els premis econòmics. S’atorgarà un guardó al millor pla d’empresa dotat en 1.500 € i un accèssit, per valor de 750 €. Els projectes guanyadors tindran també descomptes per tal de continuar la seva formació en alguna de les tres universitats que impulsen el programa Universitat Emprèn a la capital del Bages.

 

S’agrairà a les persones interessades que confirmin la seva assistència al CEDEM: tel. 93 878 76 25, e.mail: cedem@ajmanresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen