Manresa celebra aquest dissabte el Dia Internacional de la Dansa

Les activitats es faran a la plaça Sant Domènec. L'horari d'atacuacions serà al matí de 12 a 14h, i a la tarda de les 18 a 20h.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i l’associació BagesDansa han programat per aquest dissabte, 3 de maig, un festival de dansa amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que aquest any queia el 29 d’abril. 

Al festival hi participaran escoles de dansa de la ciutat i la comarca, tant de joves com d’adults. Les activitats començaran a les 12 del matí i acabaran a les 14h. amb mostres de ball dels més petits, i a la tarda, de 18 a 20 h, hi haurà les actuacions de les escoles i ballets d’adults. 

Aquest any, el Departament de Cultura i Ensenyament de la Generalitat i l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya han volgut dedicar el Dia Internacional de la Dansa al pedagog, ballarí i coreògraf Joan Serra i Vilamitjana, mort el 4 de juliol de l’any passat. Va impulsar l’ensenyament de la dansa a les escoles i va defensar la recuperació del folklore català, especialment la música i la dansa tradicionals com a elements patrimonials que cal preservar. 

Documents relacionats

  • imagen