Dijous el Museu Comarcal comença unes sessions d'activitats gratuïtes per a la gent gran

Es tracta de tallers, xerrades, visites... que es portaran a terme l’últim dijous de cada mes amb l’objectiu de combinar l’aprenentatge amb l’entreteniment i la diversió.


imagen

Amb el títol 'Els dijous del museu amb la gent gran' el Museu Comarcal de Manresa ha programat tot un seguit d’activitats gratuïtes l’últim dijous de cada mes adreçades a la gent gran amb la voluntat de posar a disposició d’aquest col·lectiu una sèrie de propostes que combinen l’aprenentatge amb l’entreteniment i la diversió.

 

Aquest dijous, 29 d’octubre, arrenquen les sessions amb la xerrada “El vestit al llarg de la història. Sobre modes, tendències i costura” a càrrec de Montserrat Ribas.

 

El dijous 26 de novembre s’impartirà el taller “Fer el pessebre: un record familiar de la nostra infantesa”, a càrrec de Francesc Villegas.

 

Aquestes activitats comencen a les 11 del matí, i  a més a més, en cada sessió es farà un recorregut temàtic per les obres exposades que posaran en relleu les tradicions, els costums, les modes, les creences de les diferents etapes històriques.

 

Els interessats cal que facin reserva prèvia. Hi ha l’opció d’apuntar-se a totes les sessions o bé només a les que es vulguin, al telèfon: 93 874 11 55, o enviant correu electrònic a mjaloy@ajmanresa.cat ).

Documents relacionats

  • imagen