El terror torna al carrer del Balç per Tots Sants amb l'espectacle "Pànic al Balç, la revolució dels penitents"

La 3a edició de “El carrer dels penitents”, rebatejat amb el nom de” Pànic al Balç, és la nova proposta dramatitzada que se celebrarà aquest cap de setmana i que transformarà el carrer medieval en un autèntic passatge de la por.


 

imagen

El Carrer del Balç de Manresa, coincidint amb la festivitat de Tots Sants, acollirà la 3a edició de l’espectacle “El carrer dels Penitents” que enguany s’ha rebatejat amb el nom “Pànic al Balç, la revolució dels penitents”, una renovada aposta teatral que tindrà lloc aquest dissabte 31 d’octubre i diumenge 1 de novembre, entre les 6 i les 8 de la tarda.

 

La nova proposta dramatitzada té la voluntat de convertir el carrer del Balç en un autèntic carrer del pànic, amb l’objectiu de fer aflorar entre els assistents les pors més amagades relacionades amb el món dels morts, un passatge de la por en un marc medieval autèntic, preparat perquè s’hi visquin sensacions intenses i on cada racó o porta del carrer amagui un submón que posarà els pèls de punta a tots els qui s’atreveixin a fer aquest viatge per les tenebres del passat.

 

Els visitants iniciaran el recorregut per l’entrada principal, a la baixada del Pòpul. A la sala del pou del centre d’interpretació medieval se’ls donarà les instruccions per garantir la seguretat i el bon funcionament del recorregut. Un cop a l’interior, seran els mateixos participant els qui descobriran el carrer del pànic, seguint un circuit que els portarà a totes les estances. La sortida s’efectuarà per l’altre extrem del carrer, desembocant al carrer Sobrerroca, al costat del Pou dela Gallina.

 

El preu de l’entrada és de 3€ per persona i no és recomanable per menors de 10 anys. Les entrades es podran comprar el mateix dia a la recepció del carrer del Balç i cada 10 minuts es farà accedir un grup d’unes 20 persones entre les 18:00 i les 20:00 hores.

 

En motiu d’aquesta activitat extraordinària, dissabte a la tarda no es podrà fer la visita formal al Centre d’interpretació medieval. Dissabte i diumenge al matí el centre romandrà obert amb normalitat de 10:00 a 14:00 hores.

 

La iniciativa es porta a terme gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Manresa, JG Esdeveniments i les entitats Entorn Produccions i Qüestió de 4, creadores dels continguts.

 

Per més informació podeu consultar el web de Manresa turisme www.manresaturisme.cat o bé adreçar-vos al carrer del Balç mitjançant l’adreça de correu carrerdelbalc@ajmanresa.cat o el telèfon 93 872 14 66.

Documents relacionats

  • imagen