L'alcalde felicita Xavier Jovés després de rebre un reconeixement d'Interior per la seva dedicació professional

Xavier Jovés ha estat reconegut amb la Medalla de Bronze al mèrit policial el Dia de les Esquadres per la gran professionalitat i dedicació que ha demostrat en l'exercici de les seves funcions com a tècnic de Protecció Civil.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha rebut al seu despatx el tècnic municipal de Protecció Civil, Xavier Jovés, que aquest dilluns ha estat reconegut amb la Medalla de Bronze al mèrit policial amb distintiu blau durant la celebració del Dia de les Esquadres, en un acte que va ser presidit per primer cop pel president de la Generalitat, Artur Mas. 

La Medalla de Bronze amb distintiu blau es concedeix tant a títol individual com a títol col·lectiu per haver destacat en l’acompliment de les obligacions professionals i el departament d’Interior reconeix així la gran professionalitat i dedicació que ha demostrat Xavier Jovés en l'exercici de les seves funcions com a tècnic de Protecció Civil. 

Durant la trobada, a la qual hi han assistit també el regidor d'Hisenda i Governació, Josep Maria Sala, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez; l’alcalde Valentí Junyent ha felicitat Jovés per haver rebut una distinció que ha considerat totalment merescuda.

Documents relacionats

  • imagen