L'Ajuntament de Manresa inicia dilluns un paquet d'actuacions de millora de la seguretat i la mobilitat

Els treballs s’emmarquen dins les accions de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i d’acord amb les actuacions decidides i finançades pels representants dels Consells de Districte de la ciutat.


imagen

L’Ajuntament de Manresa, a través de la regidories de Mobilitat i Barris, inicia el proper dilluns, 2 de novembre, una sèrie de treballs per a la millora de la seguretat i la mobilitat, actuacions que han estat decidides i finançades pels representants dels Consells de Districte de la ciutat i que tindran una incidència directa en el benestar diari dels ciutadans.

 

Els treballs inclouen la instal·lació de nous passos de vianants, millores en la senyalització vertical i horitzontal per guanyar visibilitat a conductors i vianants, així com la instal·lació de reductors de velocitat per aconseguir pacificar el trànsit de vehicles.

 

Les actuacions que es realitzaran seran les següents:

 

  • Millora de la senyalització de regulació de la zona de vianants del carrer Josep Maria Planes pels vehicles que accedeixin des del carrer Maurici i Serrahima (Districte Centre).

 

  • Millora de la visibilitat del pas de vianants del carrer Saclosa amb Plaça Catalunya (Districte Ponent).

 

  • Pacificació del trànsit al Barri del Xup. Nous passos de vianants, instal·lació d’un reductor de velocitat (coixí berlinès) i senyalització d’aparcaments per a motos abans de passos de vianants per a millorar la visibilitat (Districte Ponent).

 

  • Pacificació del trànsit de vehicles a la ctra. Pont de Vilomara, entre la sortida de la C-55 i el carrer Domènec i Montaner. Millora de la senyalització vertical i horitzontal i instal·lació de reductors de velocitat (coixí berlinès). (Districte Llevant).

 

  • Pacificació del trànsit a l’Av. Universitària a la cruïlla del carrer Sant Antoni Abat. Instal·lació de reductors de velocitat (coixí berlinès) abans dels passos de vianants. (Districte Nord).

 

  • Millora de l’itinerari de vianants a la cruïlla del carrer Menorca amb ctra. Santpedor. Senyalització d’un nou pas de vianants per donar continuïtat a l’itinerari natural dels vianants i ordenació de l’estacionament. (Districte Nord)

 

Documents relacionats

  • imagen