L'exposició "Ignasi Gilabert: treballs en fusta" es prorroga fins diumenge

La mostra, que es pot visitar al Museu Comarcal de Manresa, consisteix en 15 talles en boix que reprodueixen obres artístiques antigues de diversos indrets d’Europa.


imagen

El claustre del Museu Comarcal de Manresa acull l’exposició "Ignasi Gilabert: treballs en fusta" que  consisteix en 15 talles en boix de format petit, (una mitjana de 40 x30 cm) que reprodueixen obres artístiques antigues de diversos indrets d’Europa. Entre les peces es pot apreciar una maqueta de la basílica de la Seu del mateix autor manresà que des de fa uns anys està exposada a la sala de la imatgeria de la ciutat.

 

La mostra, que havia d’abandonar el museu el passat 25 d’octubre, prorroga la seva estada fins el proper diumenge, 8 de novembre, i es podrà visitar de dimarts a diumenge de 10 a14 h i els dissabtes també de 17 a 20 h.

 

Avui al matí el regidor de Cultura i Turisme, Joan Calmet, i l’autor de les peces exposades, Ignasi Gilabert, acompanyat dels sues familiars, han visitat el centre museístic, i han comentat i valorat l’obra de l’artista manresà.

 

L’artista  

 

Ignasi Gilabert té 80 anys i és nascut a Manresa. Va exercir la professió de fuster. Un cop jubilat va decidir aprofitar tot allò que havia après sobre la fusta i la va aplicar a una vessant molt més artística.  Gilabert treballa principalment la talla amb la tècnica del baix relleu i normalment sobre boix i maquetes de fusta. L’artista manresà és una persona molt aficionada a l’excursionisme i és membre de l’Associació Amics de l’Art Romànic del Bages.

Documents relacionats

  • imagen