Es concreten els protagonistes del debat públic de la consulta sobre el futur del Teatre Conservatori

Enric Masana, Ramon Sanllehí i Josep Rueda defensaran els arguments del "Sí" davant de Joan Morros, Jaume Espinal i Marc Corrós, partidaris del "No" en el debat que es farà dimarts que vé, dia 6 de maig, a partir de les 19.30 h a l'auditori de la Plana de l'Om.

El debat públic de la consulta sobre el futur del Teatre Conservatori tindrà lloc dimarts que ve, 6 de maig, a partir de les 19.30 h a l'auditori de la Plana de l'Om, organitzat pel Col·legi d'Advocats de Manresa amb el suport de l'Ajuntament de Manresa.

En aquest acte, que forma part de la campanya informativa de la consulta, es confrontaran les opinions i els arguments favorables a les dues possibles respostes que es podran donar a la pregunta "Creu que el nou Pla General ha de preveure una ampliació de la Plaça Sant Domènec, sense l'edifici del Teatre Conservatori?”, en la votació que tindrà lloc a Manresa els dies 10 i 11 de maig, coincidint amb la celebració d'ExpoBages i la Fira de l'Ascensió.

Els defensors del "Sí" seran Enric Masana, delegat del Bages i Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC); Ramon Sanllehí, director de la Fundació La Cova; i Josep Rueda, històric dirigent veïnal.

El "No" estarà representat per Joan Morros, professor d'animació sociocultural i coordinador de l'associació El Galliner; Jaume Espinal, arquitecte, i Marc Borrós, botiguer del barri Antic, arquitecte tècnic i també membre d'El Galliner.

La moderadora del debat será la periodista Pilar Goñi, directora general del Grup Taelus.