L'Ajuntament de Manresa signa una conveni de col·laboració amb el polígon industrial Els Dolors

L’acord, signat avui per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent,  i el president de l’Associació d’Empresaris de Els Dolors, Jaume Serarols, té l’objectiu de continuar promocionant les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígon.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el president de l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Industrial Els Dolors, Jaume Serarols, han signat avui un conveni de col·laboració pel qual l'Ajuntament de Manresa aportarà 2.500 euros amb l'objectiu de contribuir a la promoció i millora d'aquesta zona industrial de la ciutat. L’acte de signatura ha comptat també amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Àuria Caus, i de la gerent de l’Associació, Maite Casals.  

 

El conveni signat amb el president de l’Associació del polígon Els Dolors completa els actes de signatura que van tenir lloc el 15 d’octubre passat amb els presidents de les associacions d’empresaris i propietaris dels polígons industrials Pont Nou, Els Trullols i Bufalvent; Sebastià Catllà, Xavier Padró i Joan Llansó, respectivament. 


Millorar els serveis i la promoció del polígon 


L’Ajuntament de Manresa i el polígon industrial Els Dolors manifesten a través del conveni signat la necessitat d’assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis del polígon, la seva promoció i la cooperació entre les empreses que hi són ubicades. 

Segons el conveni, l’Ajuntament es compromet també a mantenir el cens complert i exhaustiu dels polígon, que inclou la informació bàsica de les parcel·les i de les activitats econòmiques; el manteniment i difusió del web específic www.manresapoligons.cat; promoure estratègies i actuacions concretes per a la seva millora; i la cessió de les instal·lacions del CEDEM per a la celebració de reunions i activitats socials. 

Per la seva part, el polígon Els Dolors treballarà en la elaboració i manteniment de la base de dades del polígon per oferir als associats i a les empreses interessades una informació veraç i actualitzada del polígon i de les seves activitats; i es compromet també a oferir un nou sistema d’administració amb assessorament jurídic als associats per una gestió més àgil i eficient.

 

 

Documents relacionats

  • imagen