La primera sessió ordinària pública de la Junta de Govern es farà aquest dimarts

El Ple municipal va aprovar per unanimitat, el passat 18 de febrer, la modificació de la periodicitat de les reunions d'aquest òrgan de govern municipal en aplicació de la sentència del Tribunal Constitucional que interpreta que les sessions de la Junta de Govern Local han de ser públiques quan actua en exercici de competències delegades del Ple.

La primera sessió ordinària de la Junta de Govern pública de l’Ajuntament de Manresa tindrà lloc aquest dimarts, 4 de març, a partir de les 12.30 del migdia al saló de sessions.

La convocatòria arriba després que el Ple municipal aprovés per unanimitat, el passat 18 de febrer, la modificació de la periodicitat de les reunions d'aquest òrgan de govern municipal en aplicació de la sentència del Tribunal Constitucional, de 26 de setembre de 2013, que interpreta que les sessions de la Junta de Govern Local han de ser públiques quan actua en exercici de competències delegades del Ple.

Així, els integrants de la Junta de Govern es reuniran quinzenalment, els dimarts a les 12.30 h, al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa, amb caràcter públic, per tractar els assumptes que facin referència a competències delegades del Ple.

Les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local es continuaran fent amb caràcter reservat, com fins ara, setmanalment, els dimarts, a les 12 h, a les dependències d’Alcaldia.

Ordre del dia de la sessió ordinària de la Junta de Govern del 4 de març de 2014