Valentí Junyent assisteix a la 14ª Fira Medieval d'Oficis de Súria

Aquesta ha estat la primera visita de Valentí Junyent a Súria com a alcalde de Manresa i també el primer acte públic en el qual ha participat com a diputat del Bages.

imagen

Aquest matí s’ha inaugurat la 14a edició de la Fira Medieval d’Oficis de Súria que omplirà la vila bagenca d’activitats, tallers, artesans i animació durant tot el cap de setmana. L’acte inaugural ha estat presidit per l'alcalde de Manresa i diputat del Bages a la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent; per l'alcalde de Súria, Josep Maria Canudas; i pel regidor de Turisme i Participació, Miquel Caelles.

 

Valentí Junyent ha arribat pels volts de les 11.00 h a la Casa de la Vila, on ha signat el Llibre d'Honor i ha participat en una recepció institucional al saló de sessions amb la presència de tota la corporació municipal. Aquesta ha estat la primera visita oficial de Valentí Junyent a Súria com a alcalde de Manresa, i també el primer acte públic en el qual ha participat com a diputat del Bages.

 

En l'acte inaugural, celebrat a Cal Balaguer del Porxo, l'alcalde de Manresa i diputat del Bages ha elogiat la Fira Medieval d'Oficis i ha parlat sobre la importància de la col·laboració entre els municipis de la comarca “per ser una referència a Catalunya” en àmbits com el turisme, a través d'iniciatives com el Geoparc de la Catalunya Central.

 

L'alcalde de Súria ha remarcat el caràcter familiar del certamen surienc, la seva

capacitat d'atreure milers de persones i els nous espectacles d'aquesta edició. Josep Maria Canudas també ha parlat sobre la necessitat de “reforçar en totes direccions” els lligams de les poblacions bagenques per millorar la comarca en aspectes com les infraestructures i el benestar de les persones.

 

Per la seva banda, el regidor de Turisme i Participació ha destacat “la implicació de molts suriencs i surienques” com un tret bàsic de la Fira Medieval d'Oficis. 

Documents relacionats

  • imagen