L'Ajuntament fa millores a la mobilitat a la cruïlla del carrer Bruc amb el Passeig del Riu

Amb l’actuació s’elimina el gir a l’esquerra a la cruïlla entre el carrer del Bruc i el Passeig del Riu,  es senyalitza una nova zona de càrrega i descàrrega i d’estacionament de motocicletes, així com un nou pas de vianants.


imagen

La Seccióde Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa ha iniciat aquest dimarts treballs de senyalització vertical i horitzontal per millorar la mobilitat i l’ordenació del trànsit a la cruïlla del carrer del Bruc amb el Passeig del Riu.

 

Els treballs que s’hi faran són els següents:

 

  • Eliminació del gir a l’esquerra dels vehicles que s’incorporen de carrer del Bruc al Passeig del Riu, de manera que els vehicles del carrer del Bruc s’incorporaran a Passeig del Riu en direcció a la Plaça Mil·lenari, on podran realitzar el canvi de sentit. Amb motiu d’aquest canvi es modificarà la senyalització horitzontal del carrer del Bruc per passar de dos carrils a un. També es pintarà i abalisarà una illeta al Passeig del Riu per evitar físicament el gir.
  • Ordenació de l’estacionament del tram de carrer del Bruc proper al Passeig del Riu, senyalitzant una nova zona de càrrega i descàrrega i un aparcament per a motocicletes.
  • Millora de l’itinerari de vianants senyalitzant un nou pas de vianants que donarà continuïtat a la cruïlla del carrer del Bruc amb el Passeig del Riu.

 

És previst que aquests treballs durin fins a final de setmana.

Documents relacionats

  • imagen