Sessió de joc verbal en català divendres a la tarda amb Màrius Serra

L’activitat titulada “La llengua és una font de plaer” tindrà lloc a les 19 h a l’Abacus Manresa i està organitzada per Abacus cooperativa i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat.


imagen

Amb el títol de “La llengua és una font de plaer”, Abacus cooperativa i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat han organitzat, per a aquest divendres, a les 7 de la tarda, a Abacus Manresa, una activitat de joc verbal que anirà a càrrec del lingüista i escriptor Màrius Serra.

 

Màrius Serra és conegut per tots pel seu treball en la creació de jocs lingüístics en català. Són jocs que serveixen per aprendre i divertir-se, que tenen un gran èxit entre la població jove i adulta. Després de les reedicions de Verbàlia i Enigmàrius,  ara s’han editat quatre jocs nous en quatre pots, s’anomenen el Sisset, el Vuitquatre, el Setsis i el Vuitdeu; quatre jocs per posar a prova les capacitats lingüístiques en català dels jugadors. Serà, doncs, jugant amb les paraules que Màrius Serra divertirà els assistents.

 

El CNL Montserrat i Abacus cooperativa han organitzat aquesta activitat durant la V Setmana dels Drets dels Infants, en el marc de la campanya I tu, jugues en català?, l’objectiu de la qual és fer visibles els jocs i joguines en català i fomentar-ne l’ús i el consum entre els ciutadans.

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

 

Més informació: www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat     

Documents relacionats

  • imagen