L'Arxiu Comarcal del Bages acull el tancament dels actes del 60 aniversari de l'Agrupament del Carme

A l’acte de cloenda va assistir el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, i representants de l’entitat manresana que van lliurar a l’Arxiu un exemplar del llibre “Agrupament del Carme. Recull històric”.



imagen

Ahir dimecres, 18 de novembre, va tenir lloc la cloenda dels actes del 60 aniversari de l’Agrupament del Carme de Noies Guies, que va estar en actiu des de 1954 fins al 1972, vinculat a la parròquia del Carme de Manresa.

 

L’acte de cloenda, que es va celebrar a l’Arxiu Comarcal del Bages, va comptar amb la participació d’una representació de membres de l’agrupament i de Joan Calmet, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa.

 

Després d’una breu visita a les instal·lacions de l’Arxiu, es va lliurar al director un exemplar del llibre Agrupament del Carme. Recull històric, elaborat a partir de records i vivències de bona part de les antigues components de l’agrupament. Aquest llibre, juntament amb un cartell i un punt de llibre recordatori del 60è aniversari de l’agrupament, passaran a formar el fons Agrupament del Carme de Noies Guies de l’Arxiu Comarcal del Bages.

 

 

Documents relacionats

  • imagen