El Selves i Carner acull demà la inauguració de l’exposició “Art Fantàstic” de l’il·lustrador Josep Ramon Domingo

La mostra, que recull 20 obres impreses i 5 il·lustracions originals de l’autor, s’inaugurarà a les 19.30 h i comptarà amb la presència del mateix artista que impartirà la xerrada “Com treballa un il·lustrador professional?”, a partir de dos documentals, un sobre el treball manual i l’altre sobre el treball creatiu digital. També s’obrirà un torn de paraules per les persones presents.

imagen

Demà, dimarts 6 de maig, tindrà lloc al Centre Cívic Selves i Carner la inauguració de l’exposició “Art Fantàstic” que presenta 20 obres impreses i 5 il·lustracions originals de l’il·lustrador Josep Ramon Domingo fetes els darrers tres anys. La mostra, que presenta obres de temàtica gòtica i fantàstica i realitzades amb tècniques convencionals i digitals, es podrà veure fins el divendres 30 de maig.

L’acte inaugural, que tindrà lloc a les 19.30 h, comptarà amb la presència del mateix autor que impartirà la conferència “Com treballa un il·lustrador professional?”. Posteriorment es visualitzaran dos vídeos documentals sobre el procés de producció; un sobre el treball convencional o manual que inclou la recerca de la documentació per al procés creatiu, eines i materials utilitzats; i l’altre sobre el treball creatiu digital.

Finalment hi haurà un torn obert de paraules per a alumnat i persones interessades en el món de la il·lustració.

Els interessats podran visitar l’exposició, que ha estat coorganitzada per l’Ajuntament de Manresa, Estudi JR Domingo SL, Pintures i Decoració Sagrada Família, al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16) de dilluns a divendres, de 4 a 9 de la tarda.

Josep Ramon Domingo 

Nascut a Cadis al 1958, català d'adopció i actualment resident a la comarca del Bages va començar a treballar en el camp de la il·lustració convencional. Va iniciar els estudis de Belles Arts i altres cursos d’especialització a La Llotja i a l’Escola Massana i va exercir de professor d’aerografia a l’Escola d’Il·lustració JOSO. S’ha dedicat a la il·lustració de portades per al sector editorial i publicitari, i els seus treballs s’han publicat als Estats Units, Anglaterra, Alemanya, França, Portugal i Itàlia. Actualment realitza les seves obres bàsicament amb tècniques digitals. Els seus treballs es poden seguir a: www.jrdomingo.com

Documents relacionats

  • imagen