Escolars de Manresa exposen al Passeig els seus treballs sobre la infància al món

La mostra, que ha inaugurat Mercè Rosich, regidora d’Acció Social i Cooperació, i Igualtat, forma part dels actes que celebren la Setmana dels Drets dels Infants


imagen

Mercè Rosich, regidora d’Acció Social i Cooperació, i Igualtat, ha inaugurat aquest migdia l'exposició d'art efímer "Els nens i nenes coneixem la infància al món”, que s’ha muntat al Passeig Pere III emmarcada en la celebració de la V Setmana dels Drets dels Infants.

 

L’exposició, situada davant del Centre Cultural el Casino, és una mostra dels treballs i manualitats que han elaborat alumnes de 4t de primària de Manresa per conèixer com es viu la infantesa a diversos països del món. L’escola Renaixença ha treballat Madagascar; l’escola Sant Ignasi, Senegal; l’escola Joviat, Etiòpia; l’escola La Salle, Colòmbia; l’escola La Font, Índia; l’escola El Pilar, Nicaragua; i l'escola Bages, Nepal.

 

Durant l’acte d’inauguració, grups d'alumnes de cada escola han explicat el projecte que han treballat al seu centre. L’exposició es visitar fins diumenge al vespre.

 

La celebració de la V Setmana dels Drets dels Infants acabarà demà, amb l'espectacle final a la plaça Sant Domènec.

Documents relacionats

  • imagen