L'Oficina Jove del Bages proposa diverses activitats contra la violència de gènere i la sida

Els actes es faran entre aquesta setmana i la vinent a l’Oficina i també als centres d’ensenyament secundari de Manresa


imagen

L’Oficina Jove del Bages durà a terme aquesta setmana i la vinent tres accions relacionades amb la celebració dels Dies Mundials contra la violència de gènere i contra la sida.

 

Activitats relacionades amb el Dia Mundial contra la violència de gènere:

 

Free hugs (Abraçades lliures). Aquesta activitat està inclosa dins el programa contra la violència de gènere del SIAD. Es tracta d’una dinàmica que es realitza a l'hora de pati als centres d'ensenyament secundari de Manresa en la qual els alumnes s'abracen entre ells i elles per tal d’afirmar-se en l’eslògan “No a la violència de gènere”.

 

Actes relacionats amb el Dia Mundial contra la Sida

 

Exposició “Mira i informa't”, amb informació bàsica sobre el VIH/Sida i dirigida a adolescents y joves. Aquesta mostra es pot visitar fins el divendres, 4 de febrer, a l’Oficina Jove del Bages (Carrer Sant Blai, 14, Centre Cívic Joan Amades). L’horari és: dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 h, i de dilluns a divendres de 17 a 20 h.

  

Àngels de Nit. Una altra activitat del Dia Mundial contra la Sida es durà a terme aquest dissabte, 28 de novembre, amb la sortida dels Àngels de Nit, un grup d’alumnes d'animació sociocultural que visitaran diversos bars i locals d’oci nocturn de Súria i Manresa per fer reflexionar els joves sobre les malalties de transmissió sexual, embarassos no desitjats i abús de consum d’alcohol i altres drogues. La sortida a Súria es farà de 20.30 h a 22 h, i a Manresa, de 00.30 h a 02.30 h.

 

El Joc del VIH. A més, durant la setmana que ve, del 30 de novembre al 4 de desembre, als centres d'ensenyament secundari de la ciutat es farà a l'hora del pati la dinàmica “El joc del VIH”, en la qual se'ls proposa als alumnes una sèrie d'afirmacions perquè decideixin són veritables o falses.

 

Assessorament i informació

 

L’Oficina jove del Bages ofereix servei d’assessorament i informació a tots els joves de la comarca en temes que puguin ser del seu interès, com treball, salut, mobilitat internacional, estudis, etc. També compta amb la presència de l’impulsora de garantia juvenil, per tal de realitzar inscripcions, seguiment i acompanyament al sistema de garantia juvenil.

 

Per a més informació podeu consultar www.oficinajove.cat/bages o bé a www.manresajove.cat. També es pot trucar al telèfon 938771360 o bé envair un correu electrònic a bages@oficinajove.cat.

Documents relacionats

  • imagen