Manresa acull la primera sortida de Cicle de caminades "A cent cap als 100"

166 persones grans procedents dels municipis de La Llagosta, Torelló, Cerdanyola del Vallès i Manresa van fer ahir un recorregut per un dels bonics itineraris de l'Anella Verda de Manresa. Prèviament, el regidor de Gent gran de l'Ajuntament de Manresa, Miquel Davins, els va donar la benvinguda i els va desitjar una bona jornada a Manresa.

imagen

Les Regidories d’Esports i de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa van organitzar ahir la primera trobada del Cicle “A cent cap als 100”, amb la participació 166 persones grans procedents dels quatre municipis que participen en el grup de intercanvis d’aquest curs (La Llagosta, Torelló, Cerdanyola del Vallès i Manresa). El recorregut es va iniciar a la zona esportiva del Congost, seguint un dels itineraris de l’Anella Verda de Manresa passant pel Gorg de les Escaletes, Torre de Santa Caterina, Ermita de la Guia i el Pont Vell, fins a enllaçar amb l’itinerari del Parc del Cardener.

 

L'acte va comptar amb la presència del regidor de Gent gran i Sanitat de l'Ajuntament de Manresa, Miquel Davins, qui va donar la benvinguda als participants de la caminada i els va desitjar una bona jornada a la ciutat de Manresa.

 

Les properes sortides seran els dies 17 de febrer a La Llagosta, el 16 de març a Torelló, el 7 d’abril a Cerdanyola del Vallès i, finalment, el mes de maig, en un municipi per concretar, una jornada de cloenda que acollirà el total dels 46 municipis participants en el projecte.

 

Per participar en el Cicle cal estar inscrit, mitjançant trucada telefònica al 010 (Pas a pas fent salut) i té un cost de 10 EUR. per tot el curs 2015-16 (el preu inclou el desplaçament i l’assegurança per a totes les sortides).

 

Documents relacionats

  • imagen