Dijous se celebrarà a la FUB2 un debat sobre el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions

Manresa ha estat declarada ciutat oposada al TTIP, segons acord del Ple de la Corporació Municipal del mes d'octubre passat

 

La sala d’actes de l’edifici FUB2 acollirà dijous que ve una taula de debat sobre el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP) organitzada conjuntament per la Fundació Universitària del Bages, la Cambra de Comerç de Manresa, la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, la plataforma No al TTIP, i Manresainfo.cat. L'acte començarà a les 18.30h.

 

Segons acord del Ple de la Corporació Municipal del passat mes d'octubre, Manresa ha estat declarada municipi oposat al TTIP.

 

El debat començarà amb una introducció acadèmica del TTIP a càrrec de Jordi Franch, professor del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) d’UManresa UVic-UCC.

 

La taula de debat comptarà amb les intervencions dels mateix Jordi Franch, a més de Jaume Ferrer, responsable d’Internacionalització dela Cambrade Comerç de Manresa; Àlex Guillamon, membre d’Entrepobles i de la campanya No al TTIP; i Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya.

 

El debat serà moderat per Jesús Sagués, tresorer dela Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes.

 

El Ple de la Corporació de l’Ajuntament del passat mes d’octubre va acordar declarar Manresa com a municipi oposat al Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions entre la Unió Europea i els Estats Units d’Amèrica (TTIP), al tractat de lliure comerç de la UE amb Canadà (CETA) i a l’Acord Multilateral per a la Comercialització de Serveis (TISA).