Unes quaranta persones assisteixen a la inauguració de la mostra "Joves Creadors 2015" al Selves i Carner

L’exposició, que es podrà visitar fins el 23 de desembre, exhibeix fotografies de 3 autors: Elena Castro, Irene Vendrell i Oriol Panadès, que aporten una obra amb uns angles de visió interessants, frescos i originals. 


imagen

Una quarantena de persones van assistir dimarts passat a la inauguració de l’exposició “Joves Creadors2015”al Centre Cívic Selves i Carner. La mostra, que es podrà visitar fins el 23 de desembre, exhibeix el conjunt fotogràfic de tres autors: Elena Castro, Irene Vendrell i Oriol Panadès.

 

Les imatges sobre el món de la boxa de Castro, així com les captures de temàtica d’animals i els volums humans de Vendrell i les baralles de cartes i els esports d’aventura de l’Oriol Panadès, es presenten des d’uns angles de visió interessants, frescos i originals.

 

El cicle expositiu de Joves Creadors està organitzat per l’Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa amb l’objectiu de potenciar la fotografia entre  autors novells.

 

“Joves Creadors2015”es podrà visitar fins el 23 de desembre, de dilluns a divendres de15 a21 h (dilluns 7 de desembre romandrà tancada), al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16).

Documents relacionats

  • imagen