La nova plaça Simeó Selga estrena la zona de fitness i la pèrgola

Ja s’han enllestit els treballs de condicionament d’aquesta àrea de la plaça, destinada als ciutadans que vulguin fer esport

 

imagen

La nova plaça Simeó Selga i Ubach, situada al solar entre el xamfrà del Passeig Pere III i el carrer Primer de Maig, va prenent forma. Ja ha quedat enllestida la zona diferenciada que es dedica a l’esport a l’aire lliure, i que es composa d’una zona de fitness i d’una petita pèrgola que aixoplugarà les persones que utilitzin aquesta zona.

 

La zona de fitness està ubicada al costat est de la plaça i es composa de cinc aparells rígids i resistents que conviden a realitzar diversos tipus d’exercicis físics. Cada aparell indica mitjançant esquemes els tipus d’exercicis que es poden fer.

 

El projecte de l’Ajuntament de Manresa preveu que la plaça Simeó Selga sigui un espai de trobada i de promoció de la salut que integra el teixit urbà en un espai públic i que posa en comunicació el Passeig Pere III amb el carrer Carrasco i Formiguera. Per a fer-ho s’ha habilitat un pas elevat entre el passeig i l’accés a la plaça, que reforça la prioritat dels vianants.

Documents relacionats

  • imagen