L'alcalde visita les residències de Manresa per felicitar el Nadal a les persones grans de la ciutat

Valentí Junyent ha iniciat aquest matí la tradicional ronda de visites nadalenques a les quals ha anat acompanyat per la regidora d'Acció Social i Cooperació, Mercè Rosich.  



imagen

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha iniciat avui la tradicional ronda de visites a les residències per felicitar el Nadal i les festes a les persones grans de la ciutat i al personal que hi treballa. 

Acompanyada per la tinent d’alcalde i regidora d’Acció Social i Cooperació, Mercè Rosich, Junyent ha visitat aquest matí la Residència Valldaura i la Residència Sant Josep (Germanes Josefines). A la tarda, la regidora Rosich és previst que visiti la Residència Catalunya.

 

Demà, dimecres,  Rosich i el regidor de Gent gran, Miquel Davins, continuaran les visites a la Fundació Sociosanitària de Manresa i a la Residència Assistida Font dels Capellans.  


La ronda de visites finalitzaran dijous, 24 de desembre. L’alcalde i Rosich visitaran la Casa Padró, la Residència Sagrada Família i el Centre de Disminuïts físics del Bages – Althaia. El mateix dia, la regidora Rosich té previst visitar la Residència Montblanc.

 

Documents relacionats

  • imagen