Èxit de la campanya de recollida de joguines de Mutua Universal

Els joguets, que van destinats als centres oberts municipals, van ser lliurats per l’entitat als Serveis Socials de l’Ajuntament de Manresa, encapçalats per la regidora Mercè Rosich, que en gestionarà el repartiment.

imagen

La regidora d'Acció Social i Cooperació, Mercè Rosich, va acceptar en nom de l’Ajuntament de Manresa les joguines recollides –un total de 75- en la campanya solidària de Nadal organitzada perla Mutua Universali que aniran destinades al centres oberts municipals.

 

A l’acte de lliurament hi van assistir Miquel Del Paso Dastis, administrador del centre; Marta Gómez Ribolleda, infermera; i Ana Vazquez Bellido, administració.

 

Aquesta és la primera vegada que a Manresa ha portat a terme una acció solidària d’aquest tipus i els seus responsables s’han mostrat molt satisfets per la resposta obtinguda tant dels clients com dels professionals. 

 

La campanya, que sota el nom “Unim esforços, regalem somriures”, es va dur a terme del 7 al 21 de desembre, ressaltava la importància que els joguets portats fossin nous o ben conservats i educatius.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen