Dilluns finalitza la prova pilot de Mobilitat per la campanya comercial de Nadal al carrer Guimerà

Aquest diumenge serà el darrer dia de funcionament del carrer com a illa de vianants. Durant el cap de setmana es mantindrà també el reforç del servei de bus atès que el comerç hi serà obert per l'arrencada de les rebaixes. 


imagen

 

Es comunica que el proper dilluns 11 de gener finalitzarà la prova pilot per convertir el carrer Guimerà en una illa de vianants per la campanya comercial de Nadal. Durant el dilluns 11 de gener es realitzaran els treballs de senyalització per a restablir la mobilitat habitual a Passeig Pere III i carrer Guimerà. De manera que:

 

  • Al matí es retirarà la senyalització de restricció de trànsit de carrer Guimerà des de carrer Canyelles i s’obrirà al trànsit l’accés a carrer Guimerà per carrer Puigterrà de Baix. També s’iniciarà el desmuntatge de l’estructura decorativa del carrer Guimerà amb carrer Sant Joan Bsta.La Salle, un cop desmuntada aquesta estructura es restablirà el trànsit de vehicles pel carrer Guimerà entre St. Joan Bsta.La Salle i Muralla, i es desmuntarà la semaforització del pas de vianants provisional de Muralla - pl. St. Domènec. Es restablirà les àrees de recollida de residus habituals modificades per la prova pilot.

 

  • A mig matí (11:30 aprox.) es retirarà el tancament de les andanes de Passeig Pere III a Plaça Espanya, i es restablirà el trànsit habitual en aquest punt i a Passeig Pere III entre plaça Espanya i pl. 11 de Setembre en direcció a pl. Bonavista.

 

  • A la tarda – nit es realitzaran els treballs de senyalització horitzontal per a restablir la zona blava afectada per les parades de transport públic i zones de carrega / descàrrega provisionals. També es realitzaran els treballs d’esborrat del pas de vianants semaforitzat provisional de Muralla – pl. St. Domènec.

 

  • Transport Públic: atès que els canvis de senyalització per a restablir la mobilitat habitual s’aniran realitzant durant tot el dia, es comunica que:

 

  • El servei BUS MANRESA recuperarà els recorreguts i parades habituals a partir del dimarts 12 de gener. El dilluns 11 de gener, un cop es restableixi el sentit de circulació habitual a Passeig Pere III, es recuperarà la parada habitual de pl. Espanya i s’anul·larà la provisional davant d’edifici dels Sindicats.
     
  • Els serveis interurbans recuperaran la parada de plaça Espanya a partir del dilluns 11 de gener a les 13h.

 

Es comunica que es mantindran els següents canvis de mobilitat inclosos a la prova pilot:

 

  • Ampliació del pas de vianants semaforitzat de Pg. Pere III a pl. St. Domènec (modificació de la senyalització horitzontal i retirada de les tanques) per tal d’evitar l’estretament de vianants en el punt del quiosc.

 

  • Aparcament de motos al carrer Jaume I.

 

Documents relacionats

  • imagen